Buradasınız
Tavuk Göğsü resepti Qadın dünyası 

Tavuk Göğsü resepti

Ləzzətli bir türk şirniyyatı olan Tavuk Göğsünün reseptini sizlərlə bölüşmək istəyirəm.

Ləvazimatlar:

125 qram marqarin

1 su stəkanı un

1 su bardağı şəkər

1 litr süd

1 vanilin

tavuk

Hazırlanışı:

Tavaya marqarini əlavə edib əridirik.Üzərinə unu əlavə edib iyi çıxana kimi qovrulur.Az-az süd ılavə edib bir yandan da çırpırıq.Daha sonra şəkəri əlavə edib rəngi tündləşənə qədər qarışdıraraq bişiririk.Qaynayıb üstü göz-göz olan Tavuk Göğsü nün altını keçirdirik.Vanil əlavə edib miksernən 3 dəqiqə çırpırıq.Sonra isladılmış şüşə qaba töküb otaq temperaturunda ilıqlaşmasını gözləyirik.İlıqlaşdıqdan sonra 3 saat soyuducuda saxlayırıq.Soyuyan şirniyyat bir padnosa tərs çevirib çıxarılır.Üzərini darçın və ya kakao ilə bəzəyə bilərsiniz.

mm

Gulnare Huseynova

Azərbaycan Prezidenti yanında Dövlət İdarəçilik Akademiyası təhsil alır. Maraq.az Content Manager işləyir

Related posts

Bir şərh yazın

%d bloqqer bunu bəyənir: